Van Damme Siddeburen logo webiste

Over Van Damme Siddeburen

Van Damme Siddeburen levert hijsmiddelen, ladingvastzetsystemen en alle hieraan verwante producten voor de industrie, scheepvaart, logistieke sector en luchtvaart.

Oprichting

Van Damme Siddeburen is opgericht in 2012 en produceert en levert sindsdien wereldwijd hijsmiddelen, ladingvastzet-systemen en alle hieraan verwante producten voor de industrie, scheepvaart, logistieke sector en luchtvaart. Ons onafhankelijk en snelgroeiend bedrijf beschikt over alle faciliteiten voor het in eigen beheer ontwerpen,vervaardigen, samen-stellen en testen van deze artikelen.

Eigen productie in Nederland

Onze jarenlange expertise maakt het mogelijk om voor alle technische vraagstukken op het gebied van hijsen en lading-vastzetten een passende oplossing te ontwikkelen en produceren. Wij hebben dan ook grote geautomatiseerde productieafdelingen met veel verschillende confectie-, roundsling-, snij- en drukmachines, alsmede een eigen beproevingsbank tot 100 Ton.

Ons fabricageproces en de kwaliteit zijn middels ons ERP systeem feilloos controleerbaar en we streven dan ook naar optimaal verloop in kwaliteit en leverbetrouwbaarheid.

Daarnaast beschikken wij over 1500 m² opslagruimte met een volledig geautomatiseerd voorraad systeem van half fabrikaten en gereed product om onze internationale klantenkring snel en flexibel te kunnen bedienen, zodat u verzekerd kunt zijn van goede en betrouwbare leveringen. U bent verzekerd van een snelle afwikkeling van uw bestellingen en leveringen.

Wij zijn u graag van dienst.

Team Van Damme Siddeburen.
Van Damme Siddeburen BV
Top